Ibland får man bara ge sig

Ungar växer. Hjälp, så de växer! Storebror W har i rasande fart vuxit ur en stor del av garderoben och plötsligt blev det en smärre kris på klädfronten. Jag frågade honom om han ville ha något särskilt och svaret blev, föga överraskande, att han ville ha ett par Star Warsbyxor. Då tänkte han sig nog ett par byxor som skulle se ut som om de var tagna direkt ur någon av filmerna, men jag, som visste att det här tyget fanns hos Stoff och stil, sålde in konceptet med byxor med karaktärer från Star Wars Clone Wars på.

Sagt och gjort. Egentligen tycker jag att byxorna ser ut som sådana som kroppsbyggare brukar få ha på sig när inga andra vanliga byxor längre passar. Jag tycker också att det är svårt med kläder som inte är lätta att matcha. Som de här. Tröjan på bilden är den som matchar bäst. Vi har ju inga enfärgade tröjor längre! Men ändå. Sonen är lycklig och har använt byxorna så fort de torkat efter ännu en tvätt. Tyvärr är tyget inte avsett för att sy byxor i och kommer inte att vara snyggt länge, men så är det ibland.

 


related post

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>