Familjen

Kort och gott om Gustav i juli


Gustav är en glad unge, för det allra mesta. Men han är också viljestark. Får han inte sin vilja igenom, då skriker han högt. Det är också så han visar att han blir orättvist behandlad, att han känner sig förnärmad eller för att hålla andra ungar borta från HANS leksaker. Han vrålar. Vilket får avsedd effekt.

Han har blivit så stor. Han tänder lampor, slänger skräp och hjälper till att duka. Han är matglad och, till skillnad från sin storebror, älskar köttbullar. Han proppar hela munnen full!

Gustav njuter nog också av det faktum att han går. Han är fortfarande vinglig och ser minst sagt berusad ut när han tar sig fram, men han älskar det. Det enda är att hans bristande balans ofta är orsak till att han för det mesta ser helt misshandlad ut. Blåmärkena i pannan avlöser varandra.

Kommentarer inaktiverade för Kort och gott om Gustav i juli