Fotoalbum

Pizza i sittbrunnen

Walle är frisk. Åtminstone tillräckligt. Inga fler behandlingar och nu är det längre mellan sjukhusbesöken. Alla värden är inte normala ännu, men det kan ta tid, har vi förstått. Ändå går det åt rätt håll. Tillbringar man tid med vår kille, kan man inte tro att han inte är hundra procent frisk. Han mår så bra nu! Särskilt om man frågar honom själv.

Fotot ovan är från helgens höjdpunkt. Waldemar ville absolut segla, men det blåste lite mycket. Så vi åkte ner, köpte pizza och satt och myste i sittbrunnen. Walle var i det närmaste extatisk. Han for runt i salongen, i förpiken, gick runt, runt på fördäck och bara levde livet. När han fick klart för sig var tallrikar och sånt fanns, så tog han helt sonika och dukade.

Sedan åt han pizza. Med stor aptit. Han, som tidigare bara ätit pizzakanter. Bara bröd, ingen tomat eller ost. Men nu åt han hela pizzabitar! Jag till och med skar små bitar med liiiite skinka på, som han fick i sig, helt ovetandes.

Men nästa gång hoppas vi att vi kan komma ut på havet också!

Det togs en del bilder. Dem kan man se i fotoalbumet.