Familjen

Splittrad familj

Familjens killar har rest. De är hos farmor och farfar i Norrland och åkte igår. Jag jobbar veckan ut och reser upp på tisdag nästa vecka.

Henrik ringde igår och var trött. Natten före resan drabbades Gustav av nattskräck och höll oss vakna i flera timmar. Sedan var det till att gå upp tidigt och ge sig iväg. Inte blev det så mycket sömn för Gustav under dagen och på kvällen var han superpigg – eller egentligen så övertrött att han nästan flög. Jag hoppas att natten ändå blev lugn.

Vad jag gör? Syr. Helt hysteriskt. Maniskt. Men samtidigt är det de här dagarna som jag kan göra det på. Det blir inte mycket tid vid symaskinerna framöver, så det är kul att passa på. Att få gjort en del av det som far runt i huvudet och inte behöva plocka undan maskinerna efter sig. Tygerna ligger i inspirerande högar överallt och lockar till nya projekt. Imorgon skall jag leka syfröken när min mamma kommer över och skall sy klart en klänning som vi började på förra sommaren!

Kommentarer inaktiverade för Splittrad familj