Okategoriserade

Höstkänslor

Nej, det blev inga älgar i år, när Henrik var uppe i Norrbottenförsta veckan i september. Däremot ett par änder och några abborrar.

En hel vecka var han uppe i år. Sista ledigheten på ett tag, eftersom det sedan var dags att börja jobba igen efter pappaledigheten. Och trots att det inte sköts några älgar hade han några riktigt härliga dagar med sin familj.

Vi som var hemma fick hanka oss fram. Stressa för att både hämta och lämna på dagis och hinna jobba lite. Men det gick bra. Man glömmer fort när man ser hur glada barnen är när de tar emot pappa på Landvetter.

Naturligtvis hade han mer med sig hem än när han åkte. Kött i mängder, sylt, bär och, till pojkarnas stora glädje: TVÅ stora burkar med farmors underbara skorpor.

Kommentarer inaktiverade för Höstkänslor