Familjen,  Fotoalbum

Grattis Gustav!

Det är pinsamt! Lillebror blev ju två år i NOVEMBER! Och först nu kommer bilderna ut. Men han råkade ha födelsedag i samma veva som vi först förlorade en budgivning och sedan fick huset ändå. Kanske kan man då förstå att hemsidan inte prioriterades först.

I allafall – nu finns det bilder från vårt lilla familjekalas på Lekstugan. Det var smörgåsfika, följt av tårta och massor av godis till barnen. De lekte och stojade och hade jättekul. Vi vuxna var rätt trötta när det hela var över. Men trevligt hade vi!

Som grädde på moset kollades Gustavs höfter samma dag som han fyllde år. Han föddes ju med höftledsluxation, men nu ser man inga som helst spår av det. Han är helt frisk och kommer inte att följas upp något mer! Det var helt klart den bästa födesedagspresenten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.