Familjen,  Fotoalbum

Ännu mer vinter?

Man borde ju ha lärt sig vid det här laget att det tar tid innan vintern försvinner. Härom veckan tittade solen fram, vi hade åtskilliga plusgrader, även nattetid och snö och is började försvinna på allvar. Sedan slår det till igen. Minusgrader, snö och kyla. Våren känns långt borta!

Jag trodde nog lite naivt att vi inte skulle behöva se så mycket mer snö, när jag började fixa med de här bilderna. De är tagna före jul, när man tyckte att snö och kyla var riktigt mysigt. Det var då, det. Hur som helst – om man inte är helt snötrött kan man se bilder från vår stund på lekplatsen. Vi hade kul allihop, men nog med Gustav, som åkte tefat nerför backen om och om igen.

Nästa vinter kommer jag att titta på de här bilderna och tänka: “Åh, då bodde vi i lägenheten…” Om ungefär två veckor kliver vi nämligen in i VÅRT hus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.