Solnedgången

Snart, snart…

Vi skulle flyttat i söndags. Men så tog golvet lite längre tid än planerat och vi blev utestängda mer än planerat. Då beslöt vi oss för att skjuta lite på flytten, till torsdag. Lite trist, men det innebar också att vi kunde få killarnas rum helt färdigt – och det har det också blivit. Kameran ligger kvar i huset, så jag har inga bilder att visa nu, men det har blivit fint och killarna kommer att gilla det.

Vårt eget sovrum har också blivit klart, bortsett från några små detaljer. Planen är också att vi en tid skall samsas i en 120 cm bred säng, eftersom vår dubbelsäng skall stå klar i lägenheten när den visas.

Vi har packat det mesta i lägenheten. Ikväll tillbringar vi sista kvällen i den och det ger oss blandade känslor. Tårar blandas med skratt och en längtan efter att få sätta igång. Imorgon kväll lägger vi våra pojkar för första gången i vårt eget hus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.