Familjen,  Fotoalbum

Sommarpojkar

Kan man annat än älska sommarbarn? Nu älskar man väl sina barn (för det mesta :)) oavsett årstid, men det är väl ändå något särskilt med sommarklädda barn, shorts, färglada t-shirtar, glassar, skrap på knäna, sol, gräs… Jag kan hålla på i all oändlighet.

Våra killar får för första gången på allvar uppleva en trädgårdssommar. Tidigare har vi bara levt trädgårdsliv när vi har besökt andra, som farmor och farfar eller min syster och hennes familj. Nu njuter vi av vår egen trädgård. Öppna dörrar, barfotafötter, en uppblåsbar liten pool, gräs över golvet, ja, ni vet. Det är helt underbart och vi njuter lika mycket allihop. Även när jag ligger med näsan ner i rabatten och rensar för liv och lust, så kan jag ändå vara med mina barn. De finns runt mig, smakar på kirskålen, hjälper mig att köra bort ogräset till komposten och så springs det. Upp och ner, ner och upp. Åka bobbycar ner för slänten i en livsfarlig fart kan man också göra. Gustav matar mig med vinbär och Walle leker Clone wars.

Sommar! Bilder finns i fotoalbumet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.