Familjen

Fint besök

Vi har haft fint besök i ett par dagar. Henriks pappa och bror har varit hos oss sedan i torsdags och rest hem idag.

Det är så himla roligt när vi får besök norrifrån! Inte bara för att vi skäms bort med älgkött i mängder, bär från gården, kakor och bröd bakat av farmor. Det är härligt, men roligast är ändå att få träffa familjen. (Tur förresten att vi fick hem vår frysbox dagen innan gästerna kom!)

Två stora minus har vi haft den här tiden. Vädret: Regn på tvären och stormvindar. Vi som hade velat ta en sväng in till stan och besöka Jul på Liseberg. Så blev det inte. Däremot åkte Henrik med bror och far till Allum för julhandel. Nöjda och glada kom de hem, med hur många påsar som helst.

Sedan har vi varit sjuka nästan allihop. Gästerna hade precis tillfrisknat innan de reste till oss och vi hade precis blivit sjuka. Det började med Gustav, som fick hög feber tidigare i veckan och sedan rann snoret till. Henrik stod näst i tur och därefter jag. Vi har med andra ord snörvlat, hurvat, hostat och Henrik har haft ganska hög feber. Med tanke på det var det nästan bra att vädret var som det var.

Farfar sade så klokt: Vi kommer inte för att göra stan. Vi kommer för att träffa er.

Tack för de orden, kära farfar! Waldemar har klagat: Jag tycker att de skulle stanna tills på torsdag.

Hoppas att ni kommer snart igen!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.