ExDesign

ExDesign får nytt liv

Jag lyckades döda Exdesign, min sysida på nätet. Jag chattade med supporten och försökte planera hur den här övergången skulle gå till. Men det sket sig. Big time. Trots att jag med tungan i rätt mun har flyttat filer och mappar i lugn och ro, döpt om och skyndat långsamt är allt borta. Eller så gott som. Men men. Sånt händer, antar jag. Jag får börja om.

Det har jag gjort förr. Och kanske är det lika bra? Man mår bra av att städa ur, rensa i röran. Och jag har länge haft ett stort behov av att slå ihop hemsidorna till en. Löpsidan får dock vara egen. Träning har en tendens att sticka i ögonen på de som inte delar samma intresse, så jag låter den få leva sitt eget liv.

minecraftquiltJag har inte sytt så mycket i höst. När jag har gjort det, då har jag sytt lapptäcken. Det var ju inget som roade mig särskilt från början, men sedan blev jag beroende. Drömde lappar, surfade lappar, sökte quilt-instruktioner på nätet högt och lågt. Här ser ni ett projekt som Waldemar har beställt. Ett sängöverkast som ska påminna om spelet Minecraft.

Men nu kände jag att jag behövde lugna ner mig på lappfronten, så strax efter jul plockade jag fram ett syprojekt som jag påbörjat och som sedan blev liggande. New Look 6000, en modell jag jobbat med tidigare skulle ta form. Och PANG så var jag tillbaka i sybåten igen! För att tagga mig lite extra beslöt jag mig för att bara ha kjol eller klänning på jobbet i januari månad, för att få lust att förnya garderoben lite. kjol_jan2

Idag är jag hemsydd från topp till tå. En svart viskos-topp med lång ärm och en kortärmat hoodie i velour över, så att jag inte fryser. Till det har jag en svartvitbeige kjol. Tyget köpte jag för tio kronor på en loppis och mönstret är en enkel halvrundskuren modell, med två fickor. Som grädde på moset har jag sytt en liten spetskant på fickorna och längs nederkanten.

Ja, jag har bloggat det här förut. Men jag måste ju börja om och varför inte ta dagens outfit till det?

Och förresten – Gott Nytt År, kära vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.