Familjen,  Yoga

Lite här och nu

Så här års är det som vanligt galet mycket. Så fort det är fint väder ska man jobba i trädgården och har jag väl satt igång kan jag inte sluta. Så tur är det väl att vädret ibland inte tillåter eller att jag jobbar helg.

Förra veckan var jag också på del två av min yoga-instruktörsutbildning i Alingsås. Tre dagar fulla av utmanande yogapass, teori, assistering, skratt och tårar. Sen tar det lite tid innan man landar igen, det kan jag lugnt säga. Men härom dagen gjorde jag årets första “Pinsamma-mamma-gör-yoga-på-altanen-på-framsidan”-pass och det var helt underbart!

Den här helgen jobbar jag och igår fick jag finbesök. Waldemar har totalt snöat in på att spela gitarr och hans far hade lovat att de skulle in till Göteborg och kolla lite på gitarrer. Så när jag står på Barn-avdelningen på Stadsbiblioteket traskar tre familjemedlemmar in, varav en har en stor gitarrväska på ryggen. “Det var rea” säger Henrik och Waldemar bara lyser. Han fick sedan visa och spela lite på jobbets takaltan.

Lycklig kille.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.