Familjen

STAF

Äldste sonen har i ett drygt år nu spelat i ett band, Staf. Det består av Sebastian Staf (sång och gitarr), Jonathan Staf (trummor), Alfred Eriksson (bas, saxofon och sång), plus vår Waldemar på gitarr.

I våras var Henrik och jag, plus några grannar och ett par kompisar till mig på Stafs första spelning. Den gjordes på Frilagret i Göteborg, ett drog- och alkoholfritt tillhåll för ungdomar. Vi kan lugnt erkänna att vi var imponerade av grabbarna! Att de då inte hade spelat ihop som kvartett i ens ett år gick inte att förstå. Det var som om de spelat ihop i hur många år som helst!

Sen dess har de spelat på en punkfestival, samt nu för ett par veckor sedan, på ännu en lokal för ungdomar. Då var jag där med Gustav och blev återigen otroligt imponerad!

Och inte bara jag. Lokalpressen Partille var på plats och i lördags kunde vi glädja oss åt att läsa följande artikel om våra fina killar!

På fredag är det dags igen! Då spelar de för första gången utanför Göteborg. Vi ska till Karlskrona! Jag kör, med bilen fullproppad av tonårskillar (varav tre är över 185 cm) och instrument. Det blir ett äventyr, det kan jag lova!

Alfred, Sebastian, Johathan och Waldemar tackar efter spelningen på Kulturlagret

Nyfiken på hur de låter? De finns på Spotify och dessutom kan du se och höra Saxjazz och senaste singeln Trött. Båda live från Kulturlagret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.