Familjen

ÄNTLIGEN!!!

Vårt hus

Vi har köpt hus!!! Äntligen, äntligen, äntligen! Efter drygt två år och minst 60 visningar är vi äntligen i hamn. Sent igår eftermiddag (12 december) blev det helt klart, efter lite förhandlingar. Lyckan är total! Vi kan börja räkna ner nu. Den första mars får vi nyckel – och blir då ruskigt fattiga. I allafall på pengar. Vi blir rika på annat!

Det är ett 60-talshus i Finngösa, Partille, som skall bli vårt nya hem. Det har bara haft två ägare hittills. Byggt 1961 och 1963 flyttade familjen in som har haft huset tills nu. Det är en hel del att fixa till, men fuskrenoveringarna lyser med sin frånvaro. Det här är ett hus med själ. Ett hus för en familj. Två pojkar har vuxit upp där tidigare. Nu är det dags för två till!

Tack tomten! Eller Gud Fader? Det spelar igen roll. Hur som helst var det vår tur nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.