Solnedgången

Loppisfynd

Jag handlar rätt mycket på olika loppisar sedan ett par år tillbaka. Det är varierat vad man hittar, ibland letar man utan att hitta något alls, andra gånger har man problem att bära allt!

Den här gula brickan är en favorit som gör mig glad varje gång jag plockar fram den. Den påminner mig om när jag själv var barn och den här typen av bricka fanns hos vänner och bekanta. Jag kan minnas en röd, men var den fanns vet jag inte.

Den är helt perfekt för sommargrillningen. Tallrikarna och duken är för övrigt och inhandlade på loppis, respektive Tradera. Retro var länge inte min grej, men vissa grejer kan man bara inte motstå!

Andra saker jag har samlat på mig har varit ljusstakar av olika slag. Gärna slitna, med märken som inte går bort eller fläckar. Sneda och skeva får de gärna också vara. Då åker sprayfärgen fram och ljusstaken får ett nytt liv. Tillsammans med andra ljusstakar av olika slag blir det en trevlig samling, tycker jag! Och ifall någon nu sätter kaffet i vrångstrupen: Nej, jag sprayar inget som ser ut att vara mer exklusivt eller gediget. De här ljusstakarna är närapå skräp. Men inte längre!

Förresten – De helt grymt underbara små tavlorna har Waldemar målat! Jag bara älskar dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.