Fotoalbum,  Löpning

GöteborgsVarvet 2013

Den 18 maj gick GöteborgsVarvet av stapeln igen. Det var tretton år sedan jag sprang sist och jag hade absolut tänkt att vara med i år. Träningen gick kanon – men så fick jag problem med hamstrings och sedan ett diskbråck på det. Fick helt och hållet lägga loppet på hyllan. Men en som inte gjorde det var min bror Anders.

Ensam kämpade han med träningen och trots diverse vårförkylningar och annat stod han plötsligt där på startlinjen. Jag var med för att supportera och heja vid start, sedan var jag tvungen att åka, tyvärr. Men mamma och pappa stod i målområdet när han, helt färdig, sprang över mållinjen. Han hade inte sprungit längre än 11 km på träning, nu var det en mil till. I 27 gradig värme är 2.23 timmar en grym tid. Han var bra trött efter, men vi diskuterade på nolltid nästa års lopp, som vi absolut ska genomföra tillsammans.

Du var grym, brollan!

Blandade bildet finns här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.