Familjen

Året som gick

Återigen har det gått ett nytt år och jag inser att jag inte postat många gånger alls. Frågan är om jag kanske borde lägga ner sidan?? Får fundera över det lite.

2013 – ett år som hade mycket i bagaget. En hel del bra, men också en del som inte var fullt så bra. Jag drabbades av skador i hamstrings och sedan diskbråck på det. Det innebar att jag fick ställa in mitt GöteborgsVarv, men jag försökte kompensera med Midnattsloppet några månader senare. Själva loppet gick inte särskilt bra, men kul var det!

run

Pojkarna har varit underbara. De har gått in i en ny period, där de leker och gör saker tillsammans, så som bara bästa kompisar kan. I timmar kan de leka tillsammans utan bråk. Det är superhjältar, riddare, sjörövare och lego lego lego. En hel del iPad-lek också, men inte så att vi måste sätta ner foten. De är helt enkelt för kreativa, tror jag.

blacknwhite
Att höra dem tillsammans är helt ljuvligt. Visserligen är det roligt att leka med andra barn, men våra behöver aldrig känna sig ensamma. Deras vänskap är otrolig och får Henrik och mig att le vareviga dag.

Waldemar har börjat förskoleklass och trivs bra på skolan. Gustav är inte längre lillebror på dagis, utan tillhör de stora killarna. Han har vuxit så oerhört och har plockat upp en balans i kroppen som han länge saknade. Hans största intresse just nu är att stå på huvudet.

maritiman
Henrik har bytt tjänst och har nu ett år bakom sig som chef. Han har fått slita och hösten har inneburit oerhört mycket jobb för honom, med en USA-resa som grädde på moset eller det kanske var mer som lök på laxen?

I mitt fall har året jobbmässigt varit tungt. Länge var vi underbemannade, fick hjälp en tid, men sedan åter till underbemanning. Nu är situationen den att kontoret jag jobbar på ska stängas och jag gör därför min sista arbetsdag den sista augusti. Där ser man. Så jag söker jobb för fullt.

Vi har renoverat hallen både uppe och nere. Det blev vitt vitt vitt och så lite grått precis vid entrén. Nu när det är färdigt är det kanonfint. Sedan har vi låtit dra om värmen i källaren, så nu har jag plusgrader i mitt syrum! Yay! Nästa projekt blir gillestugan, där jag nästan är klar med kvistlackningen. Lite takmålning, väggar och nytt golv och vips har vi ett helt nytt rum!

Därefter måste jag nog bara gå loss i syrummet. Ojoj, vad jag har idéer där! Men man måste orka också.

Det har som sagt varit ett tungt år, men det kan bara bli bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.