Solnedgången

Sommar och sol

Förra veckan var så kall. Jösses, det var mössa och vantar på och vi frös! Men så i söndags, på Första maj, så smällde det till. Sol och värme och rena sommaren! Sen har veckan fortsatt i samma tema. I huvudsak soligt och varmt och igår, när det var Kristi Flygare och ledig dag, så var vi ute mest hela dagen.

Jag går med pannan i djupa veck och funderar över baksidan av vår trädgård. Uteplatsen på baksidan har sedan vi flyttade in sett ut som ett skrotupplag. Jag städar någon gång, försöker organisera, men efter nån vecka är det likadant igen. Jordpåsar, leksaker, plastkrukor, omaka möbler och otroliga mängder med ogräs mellan skifferplattorna.

baksidan

baksidan2

  baksidan4 baksidan5

Nu är alla bilderna här gamla, men känslan är ungefär densamma. Vi har ju stora planer för vad vi vill göra här – ett stort trädäck som går går ut över en stor del av rabatten, som sen ska ersättas med odlingskärl runt om däcket. Men andra projekt kommer mellan, som måste prioriteras.

Så i år tänker jag utmana mig mer än vanligt. Förra året förvandlade jag framsidan och den har blivit jättebra. Där är det nästan klart. Men baksidan är katastrof. Så jag ska försöka hitta på ett bra sätt att få den gamla stenläggningen att bli charmig igen. Någon liten möbel, kanske med förvaring. En spaljé kanske? Jag vill kunna trivas på baksidan också. Förra sommaren förföll den mer än någonsin och det ska inte behöva hända igen.

Men vad sjutton ska jag hitta på???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.