Yoga

Yogan är död – länge leve yogan!

Jisses, vilken fånig rubrik det blev. Hahaha!

Yogan är verkligen inte död. Inom kort hoppas jag att jag är färdig med min grundutbildning, så det är ju nu det börjar.

Men det som dör är min yogablogg “Åsa och livet“. Jag som verkligen älskat att blogga och lyckats ta mig tid till det hinner bara inte med längre. Kanske känner jag att jag trots allt inte har så mycket att säga?

Istället hänger jag kvar här. Mitt liv innehåller mycket. Det handlar om familj, kreativitet, trädgård, sömnad, katt och träning. Mest yoga då. Så jag samlar allt på en och samma plats. Om någon sedan läser eller ej, det vet jag inte.

Tankfull

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.