Familjen,  Yoga

Höst och vardag igen

Plötsligt drar allt igång igen. Skola, fiollektioner, läxor, älgjakt, jobb, jobb, jobb… I höst har vi haft dagliga regn (i princip) och nu i helgen blåste vi formligen bort. Jisses. Fast det har inte varit särskilt kallt och jag har faktiskt fortsatt att bada. Får se hur länge det håller.

Mattestudier i köket

Jag har börjat hålla en fast yogaklass en kväll i veckan och njuter kopiöst över detta. Att folk kommer till min klass, vecka efter vecka, är helt enormt. För ett halvår sedan ungefär hade jag beslutat mig för att inte fördjupa mig vidare inom yogan, utan nöja mig. Men det var nog mest min depression som talade och när jag väl mådde bättre var det den självklaraste sak i världen att anmäla sig till grundutbildningen inom Global Yoga och nu har jag till och med ett riktigt yogajobb!

Inför min yinyogaklass i Mölnlycke, hos Yogabylink.

Men livet innehåller mer än yoga, skola, jobb och vardag. I helgen lät jag mig inspireras av boken “Snabbvirkat” och virkade mig en burk. Så himla roligt och lätt! Ser framför mig mattor, grytlappar, krukor, tallriksunderlägg och allt möjligt roligt. Men samtidigt är det bara att inse: mina händer ville inte riktigt vara med. Det är tufft att virka i trasor och eftersom jag envisades med att virka klart har jag sedan fått stå ut med lite skav och muskelvärk. Det lär bli mer ändå, men jag får vara lite lugnare och ta lite i taget istället.

Halvvägs. Burk virkad med trasor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.