Familjen,  Fotoalbum

Familjedag i Lexby

Så blev det plötsligt sommar!

Våren har gått rekordfort. Vi har flyttat, renoverat lägenhet, sålt lägenhet, tömt lägenhet och inom kort sker överlåtelsen. Precis i detta nu städar vi ur den för fullt. Möblerna har kommit till huset och jag njuter av att sova i en säng och inte på en gummimadrass!

Vi har jobbat massor, men också försökt att vara lite lediga och ha kvalitetstid hela familjen. För ett par veckor sedan åkte vi därför till Lexby, där det var en familjedag. Det bjöds på kaninhoppning, får med lamm, hemvärnet, en riktig smed i smedja, fika till självkostnadspris och, viktigast av allt: Ponnyridning! Pojkarna fick för första gången sitta till häst och lyckan var total!

Titta här för lite bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.