Solnedgången

Tre veckor

Tänk att det redan har gått tre veckor!

Vi är långt ifrån klara. På tisdag efter påsk skall vi lämna nyckel till stylist och mäklare, för att sätta bollen i rullning vad gäller lägenhetsförsäljning. I lägenheten håller vi på att tapetsera, måla tak och väggar, samt fixa det sista. Senast måndag blir det storstädning.

Där finns en del möbler kvar. Soffan, bordet, vår säng, teakbänken, byråer mm. Det gör att vi fortfarande bor lite i kappsäck. I vårt nya vardagsrum står en soffa, en fåtölj och så en flyttlåda till soffbord. That’s it. I sovrummen blir kläderna liggande, för vi har inte nog med plats förrän byråerna kommer på plats.

Men vad gör det? Vi klarar oss rätt bra ändå. Vi packar upp det vi kan och lever lite knasigt tills allt är helfärdigt. Vi har haft underbart väder i flera veckor och då är det uteliv i trädgården som gäller. Jag rensar, klipper rosor, planterar och rensar igen. Kirskål. I parti och minut. Jösses.

I helgen blir det påsk och lågmält firande av Henriks och mina födelsedagar. Om barnen är friskare (vi har varit så grymt förkylda) firar vi också min systerdotter Astrid, som blir tre år på påskafton. Det, ihop med lägenhetsjobbet, gör att vi går en hektisk påskhelg till mötes.

Glad påsk på er allihopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.