Familjen,  Fotoalbum

Sommarutflykt

Innan Henrik och killarna for upp till Norrland åkte vi över dagen och hälsade på vår före detta kollega Louise och hennes familj, i deras lilla sommarstuga en bit utanför Uddevalla, vid Gullmarsfjorden.

Vi hade en oerhört härlig dag i solen, då vi hann grilla inte mindre än två gånger, gosa med får och spela en massa fotboll. Våra små pojkar fick också prova på att hoppa studsmatta, något som de tyckte var jätteroligt. Som vanligt insåg vi att vi ses ALLDELES för sällan!

När jag skriver det här piskar regnet mot rutan utanför och jag har precis börjat jobba. Hösten är på ingång, om än långsamt. Bilderna brevid ger mig ett leende på läpparna. Sommar, åh ljuva sommar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.