Fotoalbum,  Solnedgången

Bilder från renoveringen

Nu äntligen har jag lagt ut lite bilder från huset. Här kan man se något av det kaos vi har just nu, men också bilder på uppsatta tapeter och arbete som pågår.

Ibland känns det som om vi aldrig kommer något framåt alls, men så, vips, så rasslar det till. Just nu har vi farfar från Norrbotten här och hjälper oss. Det märks direkt när vi har lite extra arbetskraft!

Vardagsrummet är klart. Det blev otroligt snyggt och när sedan golvet blir slipat och behandlat kommer rummet att bli ändå vackrare. Om det nu är möjligt. Det finns en rymd i det vardagsrummet som är svindlande. Jag, som normalt inte är så förtjust i den svenska stilen, med ljusa träslag, vitt, vitt och vitt, nästan inga färger osv, jag känner att jag kommer att akta mig för ta i för mycket. Den där rymden och luften vill jag behålla. Det får inte bli för mycket färger och former, utan det skall finnas kvar någon sorts “andlighet” i rummet. Jag vill kunna träna yoga mot fönstret och bara andas. Det är det rummet helt perfekt för.

Vårt sovrum är nästan färdigtapetserat. Jag skall måla en garderob innan det sista görs, men det är snart gjort. Farfar och Henrik satte upp fondväggstapeten i lördags och det var nästan ett sisyfosarbete. Tapeten skulle mönsterpassas och det tog tid innan koden knäcktes. Det krävdes en uppåner-satt våd innan det klack till och saker och ting blev tydliga. Nu är tapeten uppe och den är rätt tuff, faktiskt.

Jag skrattar åt min titel “Inte bara vitt”. Nu är det inget som är bara vitt, men alla uppsatta tapeter går i ljust beige och vitt. Inget är omönstrat, men det är snällt. Oj, så snällt. Men å andra sidan är det inte fel heller. Och snart skall jag gå loss i pojkarnas rum. Där blir det INTE vitt.

5 kommentarer

 • Tinis

  Så roligt att få vara med på ett hörn. Det låter som ett underbart hus. Trodde också att jag skulle yoga i vårt vardagsrum, men det har visst aldrig hänt… ;-). Men du, när du har tid vill jag veta hur du gjorde för att få till sidtexten så snyggt här under “Inte bara vitt”.

  Kram!

 • Admin

  Menar du den gråa rutan överst? En sk “blockquote”. Det enda som egentligen står på sidan, resten är posts. Är du med?

  Vänta bara tills jag sätter mig vid symaskinerna och piffar till huset lite! Snart….

 • Tinis

  blockquote? Gör man en sådan under sidredigering? Jag är med på att det grå är det som står på sidan och att resten är posts. Skulle vilja göra en sådan grå ruta på vissa av mina sidor…..

 • admin

  Hej igen!

  När du skriver något (post eller page) så kan du använda citat-tecknen. Det som du sätter mellan dem blir markerat och i mitt fall utgråat. Lätt som en plätt.

  Saknar dig! Kram!

 • Tinis

  JA! Så blir det ju. Det var ju jättebra att använda som avgränsare mellan sidtext och posts. TACK, du är min klippa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.