Solnedgången

Det drar ihop sig

På söndag flyttar vi! Lastbilen är bokad!

Det är mycket kvar. Idag får de nyslipade golven sin oljebaserade lack och vi får hålla oss undan. Igår höll de på att slipa, så då var det inte mycket vi kunde göra, då heller. Fast Henrik och hans pappa köpte lister till sovrummen och körde sedan fram och tillbaka med flyttlådor. Nu är nästan alla lådor på plats.

Vi har ju lite “tur”, för vi skall börja renovera lägenheten nu. Det innebär att vi inte kommer att ha den där panikstressen att minsta lilla sak måste på plats redan på söndag, utan vi har en flytt till att se fram emot. Rätt mycket möbler kommer att stå kvar i lägenheten, så det blir en till lastbil att hyra om några veckor.

Annars har vi hunnit mycket i veckan. Golvet är lagt i vårt sovrum och vi har gjort två strykningar på pojkarnas väggar, fast en strykning till behövs. Deras tapet har inte kommit ännu, men den kan vi ju sätta upp när som helst. Sedan har jag slipat garderoberna och kan börja måla när som helst.

Imorgon åker farfar hem och vi tar ett sista ryck i huset, med barnen springande om benen. Vi får väl se hur mycket vi får gjort. På lördag blir det nog storstädning!

Åh, vad det skall bli roligt, alltihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.