Familjen,  Solnedgången

Sova sött

För ett par veckor sedan köpte vi en ny säng till våra pojkar. Det blev en sk familjesäng. Det är en våningssäng som är 120 cm bred nertill och 80 cm upptill. Vi hade spanat in den på Jysk och pojkarna blev förtjusta.

På beskrivningen stod det att den skulle ta ungefär 50 minuter att sätta ihop. Henrik började klockan två, pausade för pizza vid sju och blev sedan klar halv nio. Då skulle det bäddas och fixas, så det tog sin lilla tid innan pojkarna kunde krypa ner och sova gott. Vi har en slogan för Jysk här hemma: “Som Ikea! Fast sämre. Och dyrare.” Det fick borras om diverse hål, en madrass fick bytas direkt och instruktionerna var allt ifrån bra. Vi hade funderat på att köpa en tv-bänk där också, men så blir det INTE.

Men något positivt förde ändå sängen med sig. Två glada killar! Gustav kommer in till oss ibland, men blir mer och mer van och förtjust i sin säng. Walle älskade sin överslaf från första stund. Rummet har fått möbleras om en del och är inte riktigt klart, men det blir nog riktigt bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.