Solnedgången

Sommarprojekt

Som alla andra villaägare har vi nu svårt att vila och ta det lugnt. Det är alltid något som ska göras. Henrik fokuserar på själva huset (förra sommaren var det ju taket, som ni minns) och jag hanterar mer inredning och inomhusrenovering.

Förra veckan hade vi rätt bra väder, vilket gav Henrik ett perfekt tillfälle att sätta igång med att skrapa och måla några fönster. Jag passade på att spackla, tvätta och slipa en hylla som jag snickrat själv. En gång i tiden satt den ovanför soffan i vardagsrummet, men sedan vi flyttade har den inte riktigt funnit sin plats. Nu är planen att måla den vit för att öka chanserna att få upp den på en vägg. Gästrum eller syrum, det är frågan.

Ovanpå hyllan ses en liten vitmålad hylla, som jag köpte för en pytteslant på Östhjälpen i våras. Jag tror att den är i teak och att den har suttit i en båt tidigare, men, även om jag älskar teak vann just den här på att bli vitmålad. Var den ska sitta däremot är ännu höljt i dunkel.

På en bild håller Henrik på att gersåga det som kommer att bli ett ramverk till en textiltavla som vi planerar att ha i vardagsrummet. Fortsättning följer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.