Familjen

Riktiga sjörövare!

Att få en kalasinbjudan när man är fyra respektive sex år, det är lika roligt varje gång. Nu var det kompisen C som skulle ha piratkalas och båda våra killar var bjudna. Ni som känner Waldemar vet att han går igång på saker och naturligtvis skulle inga detaljer förbises. Gustav däremot är lite mer cool när det gäller utklädningskläder.

Lapp för ögat köptes i flera omgångar. Flera var för hårda, någon försvann och till slut hittade Henrik väldigt fula och läskiga ögonlappar, men de var lite mjuka, så de blev ändå bäst. Krok att ha på handen visade sig nästan vara en omöjlig figur, men så kom vi på att Buttericks säkert skulle ha detta. Och jajamen, lyckan var total när Henrik kom hem med krokarna. Sedan klippte vi av gamla brallor, målade mustasch på en av två söner, plockade fram snusnäsdukar och så bar det av.

Och ja, kalaset var en fullträff! (Kanske bäst för mamma, som fick ett par timmar ensam i trädgården! 🙂 ).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.