Solnedgången

Inspiration

Vår, fint väder, en blommande trädgård. Det är lätt att gå runt i trädgården och sucka av välbehag, men det är minst lika lätt att stöna över allt som man bör göra. Rensa, plantera, göra om, göra nytt, tänka och planera för framtiden.

Igår hade vi min syster med barn på besök. Ungarna lekte som galningar och Helena och jag analyserade trädgården ur alla vrår. Det är så roligt att få gå runt med någon och bara brainstorma. Helena är så oerhört intresserad av trädgård och fördjupar sig mycket mer än vad jag gör. Men hon inspirerar mig och får mig att kasta mig ut på nätet, surfa, leta och samla på saker jag vill komma ihåg.

Här kommer ett axplock av saker jag har hittat, som inspirerar och lockar.

Här, hos Jane’s dreams, finns de mest underbara trampstenar i betong. Jag bara måste testa att göra en sån!

Hos Timmervikgarden låter jag mig förföras av deras härliga odlingsbänk. Att de har nävor och rosor i den gör inte saken sämre.