Vega

Förbjudet?

Vackraste Vega

Jag tror nästan att det är förbjudet att vara så här fin. Den här katten, alltså…

En dryg timmes arbete i trädgården och hon finns runt mig nästan hela tiden. Håller ett öga på både mig och allt som sker runt omkring.

Vi har varit i Norrbotten en vecka och Vega har då varit en uttråkad innekatt hos mormor. Fast när vi kom och hämtade var hon väldigt undrande. Sträckte sig efter Waldemar, men tittade tveksamt på mig. Gick för säkerhets skull till mormor och gav henne extra mys.

Väl hemma tog det en stund innan hon sökte upp oss. Inte direkt avståndstagande, men lite tveksam. Sedan, när hon väl kom till oss, då var det med besked. Sitta i knäet, sova i sängen, ligga mellan, vara nära.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Hon är helt fantastisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.