Okategoriserade

Moviestar!

Som en dröm. Det kan man verkligen säga om farmor Ingers underbara klänningar, som hon sydde som ung. Fyra fantastiska skapelser, av vilka jag bara har fotograferat två, hittills. Men de bilderna har jag lagt ut på sybloggen – och några i fotoalbumet.

Jag syr ju själv och det är oerhört inspirerande att se vad andra har gjort. Dessutom bara älskar jag 50- och 60-tal. Det blir ju inte sämre av att vi nästan varje kväll ser på Mad Men – vilken suverän serie! Och kläderna – suck!

Jag hoppas att jag på sikt kommer att kunna sy något liknande till mig själv, efter att ha gått klart kursen i mönsterkonstruktion. Det är roligt när mode lever vidare och att ha modeller och kläder som är unika och ovanliga är väldigt roligt. Jag känner att jag är stark nog vid det här laget att våga mer. Så det så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.