Solnedgången

“Jag ska måla hela världen, lilla mamma…”

Ojoj, en pensel i handen på mig och vips så händer det grejer! Visserligen inte så vansinnigt dramatiska saker, men det går ändå framåt. Jag har satt igång med att måla VITT!

Jag har målat både det ena och det andra innan, men att måla vitt är rätt unikt. Särskilt sånt som möbler och attiraljer. Jag är inte en “vit” människa, även om jag inte är en dunderfärgglad typ heller. Jag är väl så där typiskt lagom. Men nu blir det vitt. Och mot det vita håller jag upp svartvita tyger och tycker att det är fint. Det ÄR fint, men det har inte varit min stil. Jag chockas faktiskt lite!

Det som målas är: Ikeapallar som skall bli sängbord & en gammal Moppe-byrå (Ikea, tidigare betsad roströd). Sedan slänger jag längtansfulla blickar på en kroklist köpt på Indiska för många år sedan. Kanske vore det kul att skruva av krokarna och så får den bli – vit?

Men den gamla hyllan i mitt syrum skall inte bli vit. Där har jag andra planer.

Och planer finns det gott om. Till vardagsrum, gästrum, kök, pojkrum… Det tar aldrig slut. Men jag har fått göra en lista och jobbar hårt på att vara glad när jag får kryssat EN sak. Det räcker.

En kommentar

  • Sven-Olov Johansson

    Hej åsa
    Vad fint det blir. Jag är väldigt nyfiken på det nya taket med utskov mm
    Sven-Olov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.