Okategoriserade,  Solnedgången

Världens godaste!

“Vi måste ha en fläderbuske när vi väl har en trädgård!”

Hur många gånger har jag inte sagt det? Tusen och åter tusen, kan jag tänka mig. Så döm om min förvåning när jag en dag tittar ut och inser att trädet längst ner i trädgården är ett ENORMT fläderträd. Vi snackar inte buske, nu alltså!

I sista minuten slängde sig Henrik ut och blockade blomklasar. Fram med “Annas mat” (som är något av en bibel hemma) och vips hade vi gjort saft! Och den blev god, ja, kära nån! Två flaskor har vi redan gjort av med. Nästa år hoppas jag att vi har en frysbox, för då tänker jag frysa ner saftkoncentrat, för flädersaft är bland det godaste jag vet. Och Gustav med, han kallar det “joosh” (juice) och kan dricka ihjäl sig. Storebror är ju finsmakare, så där går det inte. Men då blir det mer till oss andra! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.