Familjen,  Fotoalbum

Lördagsutflykt

För några veckor sedan tog vi med två, först mycket motvilliga, pojkar upp till Borgen. Den är en sevärdhet på andra sidan vägen och hör egentligen till Villa Porthälla. Den ursprunglige ägaren till det huset byggde en borg högst upp på berget för att hans fru skulle kunna sitta där och titta ner över Säveån och inte få hemlängtan (var hon från Tyskland?). I allafall kan man promenera upp till Borgen och därifrån har man utsikt över hela Partille och kan klara dagar se ända in till centrala Göteborg.

Många trappor var det att klättra upp för. Men våra killar kom igång och det gick rätt fort dit upp. Vi var där på en perfekt dag, för det var riktigt kul att titta ut över landskapet. Jag har visserligen höjdskräck, men det gick rätt bra ändå.

Naturligtvis togs det kort. Och de finns här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.