Familjen

Nytt år, nya tider

Jösses. Ett år till har gått. Ett helt år i nya huset, för det är så det fortfarande känns.

Här har vi lite blandade bilder från året som gått, taget med mobilkameran.

Det har sprungits mycket, båda vad gäller barn och vuxna. Gustav sprang nästan ihjäl sig när vi senast var på Östra sjukhusets barnklinik, där de målat löpspår i en korridor. Hans ömma moder har sprungit över stock och sten och inte mindre än tre olika lopp. Känns roligt att vara vän med löpskorna igen. Även Henrik har sprungit en del under året och Waldemar hävdar stenhårt att han ska springa när han övertalar sin mamma att hänga med i skogen. Väl där blir det inte mycket sprunget, då blir det mer lek och balansgång.

Det har pysslats. Sömnad, betong, trädgård, renovering, garn. Lite av varje. Alltid pågår något litet projekt. En del avslutas, andra inte. En del ska inte heller avslutas, utan är ständigt pågående. Rensning av kirskål är ett sånt exempel.

Musiken gjorde intåg i familjen under hösten. Då var det inte den sorten man lyssnar på, utan den man praktiserar själv. Jag började spela ukulele efter att en ny kollega lånade ut sitt instrument till mig. Det gav mersmak och när en annan kollega berättade att han skulle sälja sitt trumset för barn nappade vi direkt. Den perfekta julklappen! De “spelar” inte så mycket ännu, men tycker att det är kul när de väl gör det.

Mitt kontor har flyttat, från Saltholmen och havsutsikt, till Järntorget och hamnutsikt. Tittar man åt andra hållet ser man fantastiska tak och faktiskt lökkupoler! Kanonbra lokaler, roligt med närhet till stan och så kan jag åka kommunalt. Dessutom har jag tillgång till en oändlig mängd lunchrestauranger och har nog också hittat en frisersalong som håller måttet.

Henrik har fått en ny tjänst och precis tillträtt. Han blir chef och ser mycket fram emot detta.

Julen firades med delar av min familj och var lugn och skön. Nyår firades i goda vänners lag. Vi hade Anders och Björn över på middag och hade en perfekt nyårsafton. Småpojkarna orkade vara vakna till tolvslaget och var i extas över alla fyrverkerier som vi kan se från vår balkong.

Ny väntar nya dagar och äventyr. Jag vågar inte lova tätare uppdateringar, men det är en ständig önskan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.