Löpning

Sommar-spring

juli

Det känns så bra, för jag har lyckats springa utan uppehåll sedan midsommar. RunKeeper säger att jag under juli fick ihop 75,7 km och det är jag riktigt nöjd med.

Det är ju det här jag måste jobba på – kontinuiteten. Jag kommer ju aldrig ur uppstartsfasen! Jag börjar om och börjar om och nu vill jag bara fortsätta utan dessa ständiga omstarter. Jag måste iofs kunna bli sjuk, men det gäller för mig att hitta en rytm, där löpandet bara blir av, inte måste planeras för. Den här hösten har rätt goda odds, i och med mina arbetstider. Jobbar jag kväll (till nio) måste jag ändå lämna barnen på skolan till åtta. Då är det guldläge att åka hem och springa en sväng! Den här veckan har jag också testat två gånger att åka bara halvvägs hem och sedan springa sista biten hem. Vid första testet hade jag ryggsäck – ALDRIG MER! Den dunsade, for omkring och störde mig alldeles för mycket. Andra gången gick det mycket bättre, då tog jag bara med det jag absolut inte kunde klara mig utan till nästa dag. Fast segt var det, väldigt varmt och det känns att jag inte har ett stillasittande liv längre!
Jag kommer också att gå ner i arbetstid och får två halvdagar ledigt i veckan. Även då kan det vara värt att testa att springa upp till skolan för att hämta barnen.

Nåväl. Temat för hösten: Kontinuitet. Tider och resultat har underordnad betydelse.

(Fast sedan vill jag verkligen orka springa hela Prinsens minne utan att stanna och gå den 16 augusti och göra något bättre tid på Midnattsloppet än vad jag gjorde förra året!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.