Löpning

Börja om från början? Börja om på nytt?

fcandrunSå här stenhårda och fokuserade såg min bror och jag ut förra året, grymt peppade inför Fight Cancer and Run.

Vi är inte så där stenhårda nu. Anders har ont i ryggen och har inte sprungit nästan alls i år och jag kämpar vidare med min höft.

Senaste besöket hos fysioterapeuten blev inställt, då hon blev sjuk. Imorgon ska jag dit på uppdatering och det riktigt längtar jag efter. Jag har gjort mina övningar, i princip varje dag och sprungit när tillfälle har getts. Det har inte blivit så ofta som i en perfekt värld, för dels har jag haft ett litet ryggskott och sen har vi varit i Norrland. Där försökte jag mig på lite löpning på farmors löpband (modell mindre), men det blev så vansinnigt jobbigt att jag lade ner det. Väl hemma har jag knutit på mig dojorna igen och gett mig ut, med okej framgång. MEN – i lördags körde jag kanske för hårt. Jag gjorde en hel del löpskolning och kanske överansträngde jag mig? För när jag kom hem kände jag att musslan, dvs en av mina sjukgymnastikövningar, inte var att tänka på. Under kvällen blev jag stel och stapplig, men nästa dag var det lite bättre.

Det hela gjorde mig otroligt deppig. Varför känner jag inte att det går framåt? Varför känner jag fortfarande av höften? Men att deppa leder ingen vart, så i söndags försökte jag tänka om. Jag vill inte sluta springa, men jag kanske måste börja om? Så jag laddade ner inte mindre än två appar, varav jag har kört utifrån den ena tidigare. Så nu backar jag flera mil och kör så här ett tag. Vi får väl se vad min sjukgymnast säger om den modellen. Imorgon som sagt, då är det dags!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.