Familjen,  Fotoalbum

Påsken kom och gick

Det har mest varit löpning på bloggen en tid, men det kommer att minska. Håller på att förbereda för en egen löpblogg, så ni slipper allt “tjöt”.

Men hur som helst, vintern är slut och våren pågår för fullt. Påsken svischade förbi en raskt tempo, men var ett skönt avbrott från vardagsliv. Vi åkte nattåg upp till Farmor och Farfar och hade en skön tid, då vi åt lax alla dagar utom en! Men vad gör det? Lax är goda grejer!

norrland9

Det nästan allra roligaste på hela resan var hur kul killarna hade med sin kusin Isak. Det är ju inte så ofta de träffas, men de tillbringade hela dagar ihop, den ena efter den andra. Med andra ord var sysselsättningsproblem något som lyste med sin frånvaro.

Vädret var inte så fantastiskt, tyvärr. Det var väl egentligen bara på påskafton som solen sken och vi var ute större delen av dagen. Annars var det mulet och lite rått, så de där underbara utflykterna på snöskoter som vi gjort tidigare år fick vi hoppa över. Fast alla killar, utom lille Hugo, snart ett och ett halvt år, var två gånger ute och försökte pimpla. Utan någon framgång, men så kan det ju vara. Bilder finns i fotoalbumet.

Väl hemma hade vi ett par lediga dagar innan vardagen drog igång igen och nu rullar det på. Men så är ju livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.