Solnedgången

Arbetet går framåt

framsidaHenrik jobbar vidare på vår entré och det ser inte riktigt ut så här längre. Nu har han tagit bort “gjutformen” och jag tycker att det ser riktigt bra ut. Under veckan kommer nog arbetet att fortskrida medan jag är på jobbet – spännande värre!

Till vänster i bilden ser man lite av det område som tidigare var rododendron hela vägen ut till vägen. Då blev det svårt med sikten, både för springande barn och för backande bilar, så där har vi rensat upp. Jag planerar att göra en enklare stenläggning där, med några få låga växter som får titta upp ur stenen. Jag tror att det kan bli riktigt snyggt!

På höger sida har vi en rabatt som jag i sommar har börjat fylla med olika lägre växter: nävor av olika slag, daggkåpa, alunrot och funkia. Så sikt kommer rabatten nog att göras om lite mer i samband med att altanen byggs nedanför köksfönstret, som syns på fotot. racke

Grannarna ett par hus bort har gjort om sin entré-trapp och fick två fina räcken över. Var det något vi kunde tänka oss att ta över? Jodå, absolut! Den sneda delen kommer att passa jättebra utmed trappan och övriga delar kan vi säkert hitta på något med också. Så himla roligt! De är original från 60-talet och är helt rätt stil för oss.

Just nu ser hela framsidan ut som ett skrotupplag, men vi kan se ljuset i tunneln i allafall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.