ExDesign

Afrikansk gammal skåpmat

När vi flyttade in i vårt hus lät vi behålla en del gamla saker, i och med att det var ett dödsbo. Bland annat behöll jag ett vitt linneskåp, fyllt med lakan, dukar och annat. Ur ett syperspektiv var det inte så mycket som var roligt och spännande, men där fanns det här Afrika-inspirerade lakanet, som jag direkt lade åt sidan. Sedan, för ett par år sedan, satte jag äntligen saxen i tyget och fick mig ett par vida, smågalna sommarbyxor.

Linningen är bred och skön och hålls uppe med hjälp av två knappar. Jag, som egentligen inte är någon fan av byxor med gubbveck, har sytt inte mindre än två på varje sida på den här modellen och är faktiskt riktigt nöjd med det. Rymliga fickor fram, men inga bak funkar bra, även om en passpoalficka bak hade varit pricken över i.

Modellen är riktigt vid i benen och hålls in med knytband längst ner. Kanske är de i galnaste laget för att ha på jobbet, men idag, men som här, när jag är på ungdomsavdelningen, då funkar de perfekt, tycker jag. Fast jag har inte bara linne på jobbet, utan en skjorta över. Någon måtta på galenskaperna får det vara.

Så häpp, så här kan man tramsa innan låntagarna har hittat in i lokalerna! Och med tanke på att det är mer än två år sedan jag sydde byxorna är det verkligen på tiden att de får se bloggvärldens ljus!

Mönster? Egenritat! Det är inte så ofta mina mönster är det, men den här modellen har jag faktiskt lyckats med! Om man nu får säga det själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.