Familjen,  Yoga

Action på bloggen

Det var liksom dags nu, att rycka tag i saker och ting. I och med att jag fick ytterligare ett yogavikariat och hon som jag skulle vicka för undrade om jag hade nån hemsida fick jag en välbehövlig spark i baken. Jag gillar ju att blogga, så varför inte damma av verksamheten lite?

Sagt och gjort. Nytt tema och lite omgjort upplägg. Min yoga och min sömnad har egna sidor – och Vega också. Jag samlar alla inlägg som läggs på förstasidan, så att de hamnar på undersidor. Vill man då läsa allt skrivet om Vega, Yoga eller vad vi pysslar med hemma klickar man bara på respektive rubrik. Kan det bli enklare? (Kanske.)

Mina nystan av gamla lakan

Textilt pyssel

Ja, det virkas vidare. Jag håller på med en matta till hallen och nu närmar jag mig en meter i diameter. Det är vansinnigt roligt, men riktigt tufft för händer och handleder. Och dessutom går trasorna åt fort som bara den, så nu har jag behövt gå loss lite på Tradera.

Det musikaliska slitet

Killarna gnäller när det gäller fiolspelandet, vilket jag tycker är oerhört tråkigt. Det är svåra låter i orkestern, Walle känner sig ensam som altviolinist, då de andra av olika anledningar inte är med just nu. Gustav har väl aldrig varit jättesugen, så det grymtas ordentligt när de ska till orkesterträningen. Men jag är en hård mamma och säger att fram till sommaren, sen kan vi ta ett snack.

Grönt är skönt

Henrik har gått med i Hemvärnet och har haft två långhelger hemifrån, klädd i grönt. Halva klädkammaren i källaren är nu en militärt förråd… Men Henrik har jättekul och jag är så glad att han har något utanför jobb och hem.

Yoga högt och lågt

Själv har jag hoppat in på alla möjligheter att få leda yogapass, så pass mycket att barnen nästan varje morgon frågar “Ska du köra yoga idag?” med uppgivna blickar. Så jag ska se om jag kan hålla igen lite – fast det är svårt. Sällan har jag haft så roligt som när jag står på yogamattan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.