Yoga

Yoga online

Tjoho, jag finns på Youtube!

Jag har funderat länge, men i och med Covid-19 fick jag ändan ur. Jag började med att skapa en yogagrupp på Facebook, där jag ledde yogaklasser via nätet, sk livestreaming. Det var kul och en inkörsport till nästa steg – att lägga hela klasser helt öppet på Youtube, där vem som helst kan komma åt dem.

När jag fyllde 50 hade mina underbara kollegor skramlat ihop pengar till mig, så att jag skulle kunna investera i bättre teknik, förslagsvis en mindre filmkamera med bra ljud, som jag sett ut på nätet. Men min man passade också på att skämma bort mig, så av honom fick jag en GoPro 8 Hero Black! Världens roligaste – och sötaste – kamera! Så pengarna från kollegorna fick istället gå till en sladdlös mikrofon, för att få så bra ljud som möjligt. Nu väntar jag dock ivrigt på en särskild kontakt för att koppla ihop kameran och mikrofonen, men fram tills dess att den kommer (den är slut överallt och i och med Covid-19 dröjer det innan lagren fylls på) spelar jag in ändå, med befintligt ljud.

Jag har lagt upp ett tiotal filmer under mitt yoganamn “Här och nu yoga“. Fler kommer och förhoppningsvis växer också antalet besökare på sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.