Okategoriserade

Träningsvärk

Sedan januari har jag sprungit. Inte tillräckligt ofta, men ändå. För det mesta med små gåpauser här och där, för att orka lite längre och inte slita för mycket på kroppen. Är ju inte någon ungdom längre, direkt.

På lördag, den 28 april, ska jag springa en mil ihop med min chef. I höstas sprang vi iForm-loppet ihop och hade jättekul. Nu är det dags igen. Känns lite nervöst, för jag är INTE i form för att springa en mil!

I fredags joggade jag oerhört långsamt en tur ner till Partille centrum och runt. Totalt 6.5 km och jag kände att jag nog skulle kunna ta mig runt ett par km till om det krisar. Igår blev det ny runda, nu terräng. 2,5an och så runt Prästtjärn, som en åtta. Då borde det bli 5,2 ungefär. Det tog oändligt lång tid, var jättejobbigt och jag är bra stel idag. Känns tufft inför lördag, men de här senaste turerna har handlat väldigt mycket om vilja. Och finns den, då går det.

Mina prestationsspöken göre sig icke besvär. Mer om dem en annan gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.