Familjen

Så var vi igång igen

pysselSommaren är slut, hösten har hunnit ikapp oss och vardagen råder. Det stora den här hösten är det faktum att vi nu har två skolbarn! Gustav går numera i förskoleklass och njuter till fullo. Han är ofta helt ointresserad av att åka hem, särskilt om jag kommer för att hämta strax innan de går över till vad han kallar “Ställningsavdelningen” (Stängningsavdelningen).

Waldemar har plötsligt drabbats av skolplikt och det känns nog lite konstigt. Han har också lektioner mellan åtta och ett och han hävdar att rasterna är roligast. Det är inte helt sant, för han älskar matten. När man frågar hur han haft det på skolan och han svarar: “Grymt!”, då vet man att han har haft matte.

På bilden sitter Gustav vid ett överbelamrat pysselköksbord, där vi gjorde sk minimellogubbar. Det är gubbar gjorda av flörtkulor och toarullar och våra har inget med melodifestivalen att göra, utan kommer från spelet Minecraft. Det är inte klokt vad grabbarna får ihop, bara man får dem att slå sig ner vid pysselbordet. Det tar emot i början, men jisses, sen växer det fram grejer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.