Okategoriserade

Nytt år

Jaha. Så har man lämnat året 2018 bakom sig och dundrat rätt in i 2019.

Jag erkänner. Nu, när både jul och nyår är bakom oss, ser jag gladeligen framåt. Jag har börjat så smått att plocka bort tomtar och bonader och imorgon ska allt packas ihop. På tisdag har vi nämligen Waldemars födelsedag och då är julen borta, det har vi alltid sagt. Och det ska bli jätteskönt.

Men vi har haft en underbar jul! Normalt brukar jag tycka att julen är som bäst på juldagen, men i år njöt jag fullt ut hela julafton också. Måste erkänna att det var min bästa jul på många år!

Nyårsafton, som jag normalt inte gillar att fira (det är något lätt ångestaktigt över hela tillställningen) var otroligt trevlig. Vi firade med grannarna nere i backen och det var första gången sedan vi flyttade in på Solnedgången som vi var hemifrån!

Mor och far i nyårstagen

Vi har varit otroligt mycket lediga, på gott och ont. Latheten slår till å det grövsta och det är oerhört svårt att få något gjort. Killarna ägnar också alldeles för mycket tid med sina telefoner eller framför tvn (inte blir det bättre av att vi köpte PS4 till familjen i julklapp). Inte har det varit bättre av att alla varit lite småklassliga också. Men nu väntar vardagen igen och det ska bli skönt att strama upp lite regler igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.