Familjen,  Fotoalbum

Men herregud!

Det här är ju under all kritik! Inte ett inlägg på ungefär en miljon år! Och vi som faktiskt har varit med om universums coolaste äventyr!

Jag måste absolut ta och uppdatera om lite av varje. Men jag börjar med en kortis om den stora resan vi gjorde…

För fyra år sedan åkte vi till Fuerte Ventura. Vi bestämde då att vi vartannat år ska åka på något liknande. Men två år senare glömde vi helt bort det. Typiskt oss.

Men i slutet av förra sommaren kom min Faster Helena (ja, hon stavas med stort F) och hennes Lars och hälsade på i Sverige. Normalt bor de i Brasilien, men de kommer till Sverige någon gång per år. Jag passade på att luncha med dem och i samband med det väcktes idén att vi kanske skulle ta och komma och besöka dem i februari (nu i år). De blev eld och lågor och ett halvår senare var vi hos dem, i paradiset.

Våra två pojkar tittar ut över Mamangua.

Den resan…

Med dessa ovärderliga guider (Helena och Lars) blev allt helt perfekt. Till och med min magsjuka får inkluderas i det perfekta, för när jag väl blev frisk var allt ännu mer underbart.

Vi var främst hos dem på landet i närheten av Paraty, men också en natt i Sao Paolo och två i Rio de Janeiro. En del bilder är utlagda i fotoalbumet och fler kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.